Protheses – tandartsenpraktijklok-copper – Gouda

Protheses

Protheses

Vanzelf sprekend kunt u bij ons terecht voor het vervaardigen van protheses. Wij kunnen een traditionele gebitsprothese maken zonder implantaten of een prothese op implantaten. Indien u geen hinder ondervindt van uw huidige kunstgebit maar een nieuwe prothese wilt omdat de oude versleten is gaan we natuurlijk geen implantaat gedragen prothese maken, maar een gewone prothese

Heeft u echter veel hinder van een prothese ,pijn bij eten of valt hij regelmatig uit de mond dan kan een implantaat gedragen prothese een uitstekende oplossing zijn en u meer levensvreugde geven. Er zijn dan verschillende opties mogelijk:

Welke optie voor u geschikt is kan pas besproken worden na een consult zodat wij de situatie bij u in de mond kunnen beoordelen. Vaak is de eenvoudigste oplossing de beste. Ook moet vastgesteld worden of er voldoende kaakhoogte en kaakbreedte is. Tenslotte moet na het afnemen van een medische anamnese bekeken worden of het plaatsen van implantaten mogelijk is.

U moet verder weten dat roken slecht is voor het behoud van de implantaten en implantaten moet je elke dag uitvoerig twee tot drie maal daags poetsen!!! Het plaatsen van implantaten bij iemand ,die twee pakjes sigaretten per dag rookt en niet poetst is een zinloze handeling en voeren wij dus niet uit.